Nieuw in onze bistro: (alcoholvrije) cocktails!

Ga terug

Het lenteweer komt eraan, ons terras staat alweer bijna klaar en af en toe is het zelfs al behoorlijk zonnig. En wat past daar nu beter bij dan een heerlijke frisse cocktail? Sinds kort hebben wij een aperitiefkaart mét drie heerlijke cocktails. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke Gin-Tonic, een frisse Hugo, of een verfijnde alcoholvrije Bloesem cocktail. In dit blog vertellen wij u meer over onze feestelijke cocktails. Welke cocktail u ook kiest, u begint de avond gegarandeerd goed!

G&T Cocktail: altijd goed!

Als het terrasweer is, past een heerlijk fris aperitief perfect om de zachte lenteavond rustig mee te beginnen. Geniet van de zon onder het genot van onze klassieke G&T cocktail! Als twist combineren we de gin en tonic met schijfjes citroen en komkommerlinten, om de frisheid van de tonic te complimenteren. Als laatste voegen wij gedroogde jeneverbessen toe die ervoor zorgen dat de complexe smaak van de gin optimaal naar boven komt. We serveren de cocktail in een echt gin-tonic glas met ijsblokjes. Wie wil daar nou niet van genieten op een mooie lentedag?

Hugo Cocktail

De afgelopen jaren is de “Hugo” echt een begrip geworden in Nederland. Ondanks dat het een typische “zomercocktail” is, vinden wij het een ideaal aperitief voor ieder seizoen. De basis van deze cocktail bestaat uit een heerlijke Italiaanse prosecco. Deze frisse cocktail komt origineel uit het Italiaanse hooggebergte en is erg populair in Zwitserland en Oostenrijk. De frisse smaak van de Hugo cocktail is te danken aan de combinatie van feestelijke prosecco met biologisch vlierbloesemsiroop, verse munt, en schijfjes citroen. Wij raden dit frisse drankje niet alleen aan op het terras maar bijvoorbeeld ook bij onze antipastiplank. Zo begint u de avond heerlijk!

Bloesem Cocktail (alcoholvrij)

Zin in een feestelijke start van uw avond, maar geen behoefte aan alcohol? Dan is deze alcoholvrije cocktail ideaal als aperitief! Naast ons alternatief zoals frisdrank of alcoholvrij bier serveren wij deze nieuwe cocktail. De combinatie van bruisend water en biologisch vlierbloesemsiroop zorgt voor een subtiele, frisse smaak. Als garnering serveren wij ‘m met verse munt en steranijs zodat de complexe en bloemige smaak heerlijk naar boven komt. Dankzij de alcoholvrije Bloesem Cocktail kan iedereen, – jong én oud, BOB of niet – feestelijk meeproosten!

Benieuwd naar onze nieuwe cocktails? Reserveer direct een tafel en proef de lente!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.